Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får.

 

Hei! Jeg bestilte bl.a Tia morgen kåpe fra salget deres. Var litt usikker på str fordi jeg bestilte S (som var det eneste som var igjen), jeg ringte dere og  det var deg jeg snakket med, og du sa at S ville være et godt valg. Og jeg må bare få si at jeg er STRÅLENDE fornøyd!!!! Både med omslagsjakka og morgenkåpen! Beste jeg har hatt, og så så fin! Er jo som å ha på seg kjole 🙂 Tusen Takk! Mvh Solfrid”

***

“Det var en dame som ikke trodde på meg når det kom til bruk av bambus på eksemhud, så jeg sa til henne at hun kunne få pengene tilbake etter 2 mnd dersom hun ikke følte noen som helst forbedring av huden til sønnen. (Det har jeg aldri sagt før til noen). Sønnen var så plaget med atopisk eksem at han ofte ikke kunne gå på skolen fordi han ikke kunne ha klær på huden. Så kom damen tilbake etter 3 uker. Når hun skulle fortelle, så begynte hun å gråte fordi sønnen hennes på da 10 år hadde aldri vært så bra i huden. Da hadde hun brukt Lilleba i 3 uker og de hadde fått et nytt liv… Ingen tørre øyne i butikken på det tidspunktet … “

***

Og så vil jeg si TUSEN TAKK for super service. Dere har SUPRE produkter som vi alle 5 i familien har og vi tråbruker de. Eldste mann på 11 år som har atopisk hud har faktisk blitt mye bedre av at vi bruker klærne deres.

***

Har en barnehagegutt som trenger nye klær til det blir litt kjøligere ute 🙂 Så vil jeg bare si at klærne deres er alldeles FANTASTISKE! Gutten min har atopisk eksem og tåler ikke ull, men takket være deres klær slipper han lag på lag med fleece. Body og bukse fra dere under vinterdressen holdt i lange baner, tom i 15 minusgrader!!

***
Jeg var så utrolig heldig å vinne et gavekort i høst hos lilleba som ble brukt på et nydelig sett med bukse og nattskjorte til dame (Settet er Gertrud). Ville bare gi en tilbakemelding på settet, som er utrolig mykt og godt, helt fantastisk å sove i og ha på til kos. Her ammes det og åpningen er super å amme i (og til samsoving) med godt tildekte skuldre og armer (kunne ønske meg 1 cm lavere skjæring i halsen bare så puppen kommer lettere ut 😉 ). Eneste “negative” må være at overdelen er for kort i armene til meg på nesten 170 cm og har str m – ellers er settet perfekt 🙂

***

Dere som følger bloggen min, vet jo også at jeg lett forelsker meg i klær. Spesielt i barneklær!
Nå har jeg atter en gang funnet noe som gjør at hjertet banker litt fortere. Og jeg er helt sikker på at dette ikke bare er en sommerflørt. For første gang (utrolig nok!) har jeg prøvd klær fra norske lilleba!
Noe mykere og deiligere skal du lete lenge etter! Helt perfekt for en bittliten, nyfødt gutt!  Se bilder i bloggen: Litt Mitt

***

Lilleba er i utgangspunktet dyrt, etter min mening. Men etter å ha prøvd en og to og tre bodyer og en bukse er det ingen tvil. Dette er det desidert beste til babyer. Nå føler jeg at jeg har vært gjennom mange merker og butikker, men ingenting slår Lilleba. Super kvalitet. Nydelig stoffer- utrolig myke. Ingen lapper inni. Lett å kle på babisen. Og passer lenge for de er nemlig justerbare. Prisene er absolutt forsvarlige. Jeg ønsker meg alt på bildene her. Det gjør faktisk ingenting om hele sommergarderoben til Ludvig består av Lilleba. Elskerè!!! Øverst på ønskelisten står pysjer. SOM jeg gleder meg. www.carineslykke.com

***

Vil si at jeg er kjempefornøyd med Lilleba-produktene – har strikkestripepysj til størstemann og både pysj, to yogabukser og nydelig rådyr-body (alt kjøpt hos fantastiske Lykke og Lukas her i Harstad) til veslejenta – og ikke minst: Ammeinnlegg til meg selv. Har skrevet blogginnlegg om dere og synes dere fortjener all mulig form for hjelp til videre (velfortjent) suksess. http://smuleblogg.blogspot.com

***

I går kom pakken fra dere i posten! Og jeg må si jeg er kjempefornøyd! Nattkjolen er noe av det mest behagelige jeg har prøvd og den er så fin at jeg tror jeg bruker den som vanlig kjole istedetfor nattkjole! Klærne til guttene mine er fantastisk myke og gode!

***

Vil også benytte anledningen til å takke for fantastiske pysjamaser, ammeinnlegg og klær til barn. Bambus og bomull er supert! Beste pysjamasen jeg har hatt, og kjekt å ha når en er oppe med en liten småttis eller bare skal kose seg før en tar på vanlige klær 🙂

***

Takk!
Tilbakemelding fra 3-åringen mens han snur ryggen til når vi ligger og koser i senga:
“Kjenn på pysjen min mamma, den e mjuk og god!”

***

Hei! Jeg har akkurat bestilt to nattsett (et til barn og et til dame). Jeg har selv kjøpt det til meg og er veldig fornøyd! Godt og mykt og passe varmt til og med nå på sommeren! 🙂 Også kjekt at dere har fått så store størrelser til barn. Jeg har også flere pysjer til baby og de er de eneste jeg bruker:) !

***

“Vil gjerne ellers si at babytøyet (body og pyjamaser) ser ut til å ha veldig god passform, litt store i størrelsen (og det er jo bra). Til og med mannen min, som normalt er fint lite interessert i hvor barnas klær kommer fra og hva de er laget av, kommenterer hvor myke Lille Ba klærne er, og han finner gjerne fram disse når han skal kle på babyen vår.”

***

“Våre to barn som er plaget med eksem og kløende hud er veldig glade i Lille Ba pyjamasene sine. Gutten vår på 6 velger glatt denne framfor de “kulere” alternativene med “Star Wars” og “Cars” trykk som også ligger i skapet. Må innrømme at jeg var litt spent på om han ville gå med “strikkestriper” da han fikk den, men bekymringen var altså grunnløs! Jenta vår på 8 synes at “Emilie” hekleroser er stilig, og hun er veldig opptatt av klærne er kule, selv når hun skal sove. Hun elsker bolla pinnsvin-verset på lommen, det er absolutt medvirkende til “kulhetsfaktoren” for henne! Jeg vil også påstå at eksem-barna våre sover bedre med Lille Ba, de klør rett og slett mindre.”

***

“Min lille gutt på straks 15 mnd tåler ikke noe form for ull på kroppen. Han er og så meget sensitiv mot farget tøy. Han har hatt kreftig atopisk eksem siden han var født og har i tillegg en del matallergier. Deres tøy er noe av det beste han kan ha mot huden sin og jeg er så glad for å ha funnet noe som er mykt og godt for han. ”

***
“Jeg er en trebarnsmor som synes ull er gull. Fortvilelsen var derfor stor da det viste seg at vårt nyeste familiemedlem ikke tålte ull. Men etter diverse søk på nettet fant jeg frem til merket deres.Takk for myke plagg som er myyyye finere enn ulltøy.”

***

“Vil takke dere så mye for nydelige produkter:) Jeg mottok mine første plagg fra dere i går, og er overbegeistret(Sara heklerose og Callum heklerose). Så myke og behagelige, utrolig flott at barna faktisk kan vokse litt i de og at de derfor varer lenge – en stor bonus for det, søt og kreativ design, gode knapper og få sømmer. Nå venter jeg bare på at heklerose-settet til dame kommer inn igjen til høsten:). Forsendelen jeg mottok klærne i var ogsånydelig – så flott en papirpose kan bli:). Ikke siste gang jeg handler produkter fra dere nei – tusen takk! Skal anbefale dere varm til alle jeg kjenner:)”

***

“Min gutt vil kun bruke undertrøy og truse fra Lilleba, fordi det er så mykt og godt, og ingen lapper som stikker.”

***

“Eldre dame som sliter med hetetokter: “Selv om jeg er helt klam og våt av svette, er huden under singleten tørr og komportabel. Jeg anbefaler Lilleba til alle jeg kjenner, som sliter med det samme.”

***

Uttalelse fra en liten gutt: “Hvor er den myke pysjen som ikke stikker?”

***

“Tusen takk for flotte klær! Jeg anbefaler plaggene deres til alle jeg kjenner. Er egentlig litt sjokkert over hvor mange som kler babyen i ubehagelige klær og stoffer…. Alle burde kjøpe babyklær fra Lilleba. Tips hvis dere skal utvide: ammetopper.”

***

“Er veldig fornøyd med klær og sengetøy, og håper kolleksjonen bare vil vokse fremover, så vi kan kle oss i Lilleba sommer som vinter. Lykke til videre med en fantastisk kolleksjon.

***

“Vi brukte pysjen i syden, og det var kjempevarmt. Selv om gutten var gjennomvåt av svette i hodet, så var huden helt tørr under Lilleba-pysjen. Det er ikke tvil om at den suger fukt.”

***

“Det eneste barnet mitt kan bruke, er Lilleba, fordi hun er så plaget med eksem”.

***

“Synes undertøysettene er utrolig flotte i og med det at de går langt nedover ryggen.”

***

“Eg har høyrt rykter om at det kjem Lilleba undertøy til vaksne også. Stemmer det? Når kjem det? Eg er svært misunneleg på borna mine som brukar dette fantastiske undertøyet og pysjamasane.”
Hei. Må bare fortelle en liten historie som sier veldig mye om klærne dere lager 🙂 For en liten stund siden kjøpte jeg en pyjamas fra Lilleba på Monochico i Lillestrøm. Da min sønn på 4,5 år tok den på første gang, sa han Mamma, hvorfor er denne pysjen så god å ha på seg?!? Den klør ikke!!! Jeg visste ingenting om at dette materialet er anbefalt til barn med sensitiv hud. Vår Julian er plaget med litt tørr og atopisk hud. Og jeg trenger vel ikke si hvilken pysj som er yndlingspysjen 🙂

***
Hei! Gratulerer med en flott ny kolleksjon! Den er superskjønn! Vi har vært ute og handlet masse.. du skjønner min minste gutt på 7 mndr har blitt så plaget med eksem. Legen fant ut at kunne være fargestoffene i klærne han reagerte på. I tillegg hadde han vokst ut av LilleBa bodyene sine, så de siste par månedene var det mye andre klær ute og gikk. Nå har han forsøksvis vært helt LilleBa hvitkledd den siste uken – og huden er blitt nesten helt fin igjen! (en levende LilleBa reklame 🙂 Må bare nok en gang bare si hvor glade vi er for lille Ba!

Om Herremann

Vi har samlet noen tilbakemeldinger fra menn som bruker Herremann:

***

Hei Lilleba

Jeg er en mann på 20 år som trener håndball 7 ganger i uken. Jeg er en ivrig bruker av deres pysjbukse og t-skjorte.
Stoffet er utrolig herlig mot huden og er perfekt å gå med etter en hard trening. Klærne er også blitt en stor favoritt hos kjæresten min. Håper dere vil fortsette den kule designen og ser fram mot nye plagg fra dere.

Mvh. Axel, 20 år

***

Hallo Lilleba,

Jeg er en ung mann i begynnelsen av førtiårene. Har brukt diverse bomullspysjer i alle år fra jeg var enda yngre. For 3,5 år siden fikk jeg min første pysjamas av typen «Herremann» laget med bambusmateriale av Lilleba. Det har vært en meget positiv opplevelse.

Herremann-pysjen er særdeles behagelig å ha på seg. Den er så deilig at når man først har fått den på, ja så vil man helst ikke ta den av. Pysjen er fin som kveldsplagg eller formiddagsplagg og man blir litt mer «cosy» med denne pysjen på. Kan også nevne at denne pysjen er et must hvis man opplever å bli solbrent om sommeren. Meget skånsomt materiale mot svidd hud, nesten en «svalende effekt».

Kvaliteten har vært overraskende bra. I løpet av 3,5 år har den blitt vasket ganske mange ganger på 40 grader og den ser fortsatt helt fin ut. Til sammenlikning syns jeg at mine bomullspysjer har blitt betraktelig mer slitt i farge og stoffet har blitt mye tynnere og hardere.

Så jeg vil absolutt anbefale alle å skaffe seg en pysj eller noen andre plagg fra Lilleba. Det er en helt annen verden sammenliknet med andre pysjer.

Håper dere setter igang med å lage boxershorts for menn. Det må bli en «hit», og jeg blir den første kunden.

MVH
KJETIL HAGLAND
CSV MANAGER

***

Som anleggsgartner i arbeid med stein og maskiner er det godt å komme seg i noe lett og behagelig på ettermiddagen og kveld, du kan ligge naken i den, da den både er luftig og myk mot huden, i tillegg mediterer jeg når minsten har sovnet, da passer det fint med bambus buksen min.

Pål 33 år
Anleggsgartner & buddhist

***

When I got my first Herremann I was sceptic about pajamas. Although it is still the only alternative for me to sleeping in the nude, I use my Herreman for much more. Herreman is a great chill out suit for cold evenings at home, but also great to wear for out door activities. I use it as thermo underwear under my snowboardpants, and due to the great fabric it beats any other thermo underwear I have used befor. The Herremann fabric feels great in any occation. It keeps you warm, but never too warm, and you always feel free to move how you like. A great quality product that  still feels great to us after almost three years.

Jeroen, 28 år – Engineer

***

Hei 🙂

Jeg er superfornøyd med klærne fra Herremann. Kjæresten min som er opptatt av klær, har stjålet det meste av meg når hun er på besøk 🙂 Det vil jeg tolke som et meget godt tegn. Slengebuksen, som jeg liker å kalle den, er ofte det første jeg tar på meg når jeg kommer hjem fra jobb eller trening. Utrolig behagelig. Hvis kjæresten min er hjemme, så blir det den som kaprer den først, som får den.

Jeg har brukt skjerfet en hel del og mange spør meg hvor jeg har kjøpt det og hva det heter. Når de får kjent og følt hvordan det er å ha på seg, blir de som oftest fulle av begeistring og spør om hvor de kan kjøpe 🙂

Vennlig hilsen
Daniel Moen Hansen
Salgskonsulent – 29 år

***

Jeg bruker buksen på yoga. Den er behagelig å ha på.

Anders, 29 år – musiker

***

For mange menn som er for stolte til å innrømme at de ikke sover naken, så gjør en Herremann pysj det mye lettere for dem. En Herremann (ved siden av et mykt og komfortabelt plagg) gir en følelse av at du ikke har klær på (som å sove uten klær). Designet er i tillegg så kult, slik at man gjerne kan bli sett i den på morningen når man tar en kopp kaffe, rydder ut/inn av oppvaskmaskinen eller lager frokost. Også når man er aktiv gjør en Herremann jobben som sportsundertøy. Fukt- og varmeregulering av disse plaggene er utmerket, i tillegg til en ’non traditional’ sportsundertøy design!

Mvh
Joppe Brugman 38 år, Turbin ingeniør

***

Din handlekurv