Våre salgsbetingelser

Persondata
Vi lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi  trenger for å  sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik  informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.

Betaling

 

 

Betaler du med VISA eller MasterCard blir beløpet reservert på din konto. Først når varen blir sendt ut, blir beløpet trukket fra kontoen din.

Reklamasjon
Ved en eventuell reklamasjon ber vi deg sende oss et bilde av feilen på e-post til stina@lilleba.no, så sender vi deg en ny vare fraktfritt. Hvis det er lettere så mottar vi også bilder på innboksen på vår Facebook side eller som MMS til tlf. 47 60 52 66.

Angrerett og retur
Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Vi tilbyr full returrett innen 60 dager. For å spare miljøet, sender vi angrerettskjema sammen med ordrebekreftelsen pr. e-post. Du kan også laste det ned her (Angrerettskjema). Hvis du ønsker å returnere varer til oss, er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet og sørger for skikkelig emballasje. Dersom du ikke har printer, så er du velkommen til å returnere varen sammen med pakkseddelsen du fikk i forsendelsen. Skriv på denne hva du ønsker skal skje med returvaren.

Varen returneres til: Lilleba & Herremann AS, PB 366, 4068 Stavanger.

BYTTE VAREN: Vi betaler frakten på ny vare, dersom du ønsker å bytte til en annen vare.
PENGENE TILBAKE: Vi fører pengene tilbake på det kortet du betalte med.

Ved retur av bestilte varer er det  kunden som betaler returporto ref. § 15. Gjennomføring av angreretten ved avtaler som er inngått ved annet fjernsalg enn telefonsalg (angrerettloven).  Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varen må returneres i originalemballasje. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer i forbindelse med devaluering, valutasvingninger eller momsendringer. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Se også Sandviks generelle salgsbetingelser

Din handlekurv