Vår filosofi:

Lilleba & Herremann er en liten nisjebedrift med store ambisjoner. Vi mener at klær innerst mot huden skal være de aller mykeste; laget av en bløt tråd  i ren bambus viskose og bomull, med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. Lilleba & Herremann lager nattøy, koseklær og sengetøy som behandler huden med silkehansker. Vi tilbyr klær til hele familien, og har som mål og intregre miljøvennlige og bærekraftige løsninger i alle deler av forretningsmodellen.

Om oss

Stina Rytter Norheim er ordrekoordinator, og har daglig kundekontakt med både butikker og privatpersoner. Stina er utdannet økonom fra handelshøgskolen ved UiS, i tillegg har hun et årsstudium i sosiologi.

Mobil: 476 05 266. [email protected]

Aleksandra Dudek er grafisk designer, og har ansvar for alt som har med grafisk arbeid, markedsføring og nettsider. Hun har utdannelse fra Cracow School of Art and Fashion Design i Polen. 

Mobil: 986 63 923, [email protected]

Janne Christina B. Gausdal er salgs- og markedsansvarlig. Hun er ansvarlig selger og kontakt for våre forhandlere i hele Norge.  

Mobil: 908 03 306, [email protected]

Silje Sivertsen er daglig leder og gründer av Lilleba & Herremann. Hun har arbeidet frilans i over 15 år med klesdesign og grafisk designer i Oslo. Er utdannet fra Esmod – klesdesigner, og fra Westerdals – Art direction. Silje har hovedansvar for daglig drift, utvikling av kolleksjoner, print, foto og innsalg i Rogaland.

Mobil: 41161740, [email protected]

Vi holder nå til på Gausel sammen med Sandviks som vi er en del av.

Besøksadresse:
Lilleba & Herremann
Strandsvingen 14

4032 Stavanger

T 5111 3414
T 47605266

Org.nr. 988467189 MVA Foretaksregistrert

Lilleba & Herremann er medlem av IEH

www.etiskhandel.no

Initiativ for etisk handel (IEH) er et forpliktende partnerskap  mellom  næringsliv, fagbevegelse, organisasjoner og offentlige  instanser. IEH er  en pådriver og et ressurssenter for etisk handel. Etisk handel innebærer at bedrifter og andre aktører bidrar til forbedringer når det gjelder arbeidsforhold og miljø i sin eksisterende leverandørkjede.

Vi har valgt å produsere i Sør-Korea. Her er lønningene 3-5 ganger høyere enn andre land i Asia, hvor det er vanlig med tekstilproduksjon, det er ikke barnearbeid og arbeiderne får overtidsbetalt. Det er alltid like hyggelig å komme på besøk, gå gjennom produksjonen og spise middag med direktøren i sy-fabrikken. Han sier at det viktigste i livet, etter hans kone og barn, er arbeiderne i fabrikken. Og vi ser at han mener det.

0
Din handlekurv