Julepysj til hele familien

Årets julepysj er her!

Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler – ikke minst fordi vi i år kan tilby Jule-pysjamaser til hele familien. 

Fjorårets julepysj var en suksess, og årets utgave er minst like fin. OK, den er enda litt finere faktisk. Mønsteret er håndtegnet av designeren vår, som har latt seg inspirere av gamle julekort.

Et plagg for rolige stunder

For det som er sikkert, er at det er tiden vi er sammen som betyr noe – ikke nødvendigvis hva vi gjør når vi er sammen. Og hva er vel bedre enn lange julefrokoster, brettspill, julefilmer og rolige stunder sammen med venner og familie om julen?

– Flyttet inn i den

”Julepysjen var definitivt det plagget jeg brukte mest denne julen. Jeg flyttet nærmest inn i den lille julaften og bodde der til hverdagen traff meg utpå nyåret”, var en tilbakemelding vi fikk fra en fornøyd kunde i starten av året. Dette utsagnet kan også flere medarbeidere her hos Lilleba kjenne seg igjen i, og vi ser fram til å høre hva dere synes om årets julepysjer.

Noe til julekortet?

Julepysjene tar seg godt ut på bilder, med sine rene og rolige mønster. Kanskje du kan la deg inspirere til å ta morsomme julebilder av familien i pysj? Eller tjuvstart allerede nå, så kan du til og med sikre motivet til årets julekort..!

Som alle andre plagg fra Lilleba, kommer julepysjene i deilig myk stoffkvalitet av bambusviskose og bomull. Skulle du være så uheldig å få flekker av gløgg, sjokolade, ribbefett eller rødvin på pysjen, anbefaler vi den økologiske sitronsåpen ’På stell’. Like miljøvennlig som den er effektiv!

Myke minner fra den aller første julen. Finn Tuva-pysjen med julemønstre her


Endelig kan hele familien få sin egen julepysj fra Lilleba! Se alle julepysjene våre her


Mønsteret på årets julepysj er håndtegnet av designeren vår. Er det ikke vakkert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.