Lilleba søker ambassadør


Hvem er Lilleba på jakt etter?
Som Lilleba Ambassadør er du opptatt av eventyrlig komfort og drives av et brennende engasjement for produkter som er produsert med tanke på bærekraft og miljø.
Du må være kreativ og selvfølgelig aktiv i sosiale medier: Skrive og spesielt ta fine bilder. Det som forventes av en ambassadør er materiale til sosiale medier (foto, film eller tekst) ihht. Facebook og Instagrams retningslinjer, som vil brukes av Lilleba. Det er derfor viktig at du holder deg oppdatert på retningslinjene til disse mediene.

Hvorfor skal du fronte Lilleba, og hva får du tilbake av Lilleba?
Du får testet produkter fra kolleksjonen til deg selv og evt. dine barn, samt mulighet til å representere Lilleba over en bestemt tidsperiode.  Du vil selvsagt bli kreditert for publiserte bidrag, og kan med dette øke antallet følgere på din konto.

Vi har for øyeblikket august 2018 flere god ambassadører og ser egentlig ikke etter nye. Men du er alltid velkommen til å sende en åpen søknad.

Det vi ønsker å vite mer om er følgende:Navn:·              Adresse:·                Mobil nr:                   E- post:

  • Link til dine sosiale medier (både Facebook og Instagram):
  • Linker til ting du har gjort tidligere (tekst foto eller film):
  • Hvilke hobbyer/aktiviteter driver du med? Hva opptar deg på fritiden? En presentasjon
  • Hvordan tror du at du kan bidra i en ambassadørrolle?
    • Teste produkter
    • Stort nettverk/mange følgere?
    • Annet?

Dersom du har familie med barn ønsker vi også å vite litt om alder på barna dine.

Samtykke: Ved innsendelse av denne søknaden aksepterer jeg at jeg vil kunne motta nyhetsbrev fra Lilleba. Personopplysningene som gis blir holdt konfidensielle.

Send til janne.gausdal@lilleba.no

PS! Vi tar kontakt med deg om søknaden er av interesse for nærmere avtale.