Lilleba spiller på lag

Nå som håndballsesongen er over tenkte jeg at det var på tide å oppsummere litt om hvordan det har gått med Axel og Viking håndball. Axel kom til oss før sesongen startet og ønsket oss som personlig sponsor. Vi kjenner godt til Axel da han er Stinas lillebror og han har stilt opp som “hodeløs” modell når vi har hatt bruk for en kropp å sette Herremann tøyet på.

Viking håndball måtte starte sesongen med minuspoeng grunnet økonomien. Med et ungt lag så ble sesongen tung. Men se på det positive, de ble historiske med å slutte sesongen også med minuspoeng 😛

Noe som ikke var så positivt var at Axel ble skadet i oppkjøringen til sesongen og måtte operere kneet. Han kom til oss og fortalt om situasjonen, men man svikter jo ikke et ungt talent selv om en skade oppstår. Axel har brukt sesongen på gjenopptrening og det ser ut til at han kan spille håndball igjen om ikke så lenge. Det er vi glade for.
Axel brukte også denne skadeperioden til å trene yngre lag i regionen sammen med Viking håndball. Han gjorde også en god jobb på varetelling med oss, og vi vet at han er et godt forbilde for de yngre håndballspillerne i regionen.