Nyt kveldene hjemme – i matchende julepysjer til hele familien

Når nettene blir lange og kulda setter inn blir det ekstra deilig å nyte rolige kvelder inne – i noe mykt, lunt og lekkert.

Årets julepysj fra Lilleba er inspirert av vakre, gamle julekort med fugler, julenek, snøfnugg og ren nordisk julenostalgi. Den klassiske rødfargen gir mønsteret et delikat uttrykk og ro til både øyet og sjelen.

Strofen «Jordi søv i sin Vinterblund», som er en del av mønsteret, er hentet fra Arne Garborgs dikt «Maaneskinsmøyane». Og lommene har fått teksten «Gledeleg Jol».

 

Slik kommer Lillebas røtter fra Stavanger og Jæren til uttrykk både i motiver og tekst i dette vakre julemønsteret.

Vil du lage julekort med foto av barna, eller hele familien, i matchende klær, er julepysjene våre et godt valg. Kvaliteten på plaggene gjør at de kommer til å vare i årevis. De minste vil kanskje vokse ut av pysjene til neste år, men foto varer evig, og andre små i storfamilien eller vennekretsen blir garantert glade for å arve en fin julepysj.

I Tuva-pysjen sover minsten godt og lunt gjennom både advents- og julenettene. Julepysjer til barn: Tide-sett i mønster Julekort
Til dame kan du velge mellom Ragnhild-sett og Stina nattskjorte i mønsteret Julekort. Menn får mønsteret Julekort på Emil-bukse. Den matcher nydelig med hvit t-skjorte Anders.

 

Det delikate julemønsteret får du i år også på sengetøy – nydelig å drømme julen inn i . . .