Sommeren med Lilleba

Ta med deg Lilleba denne sommeren. Supermyke pysjer, koseklær og tilbehør – perfekt for sommerferien og på reise.

Nå er det ikke så lenge til fellesferien begynner. Og jeg, som sikkert de fleste andre, gleder meg ekstra mye til sommeren i år. Nå kan vi endelig reise! Kjenne på solen (som er nesten 100% sikker) der vi skal, den deilige varme luften, lokale maten og sightseeing.

Men før vi reiser, må vi selvfølgelig pakke. Så her er et par pakketips fra meg til deg.

Først og fremst pakker jeg hovedbagasjen. Hvis jeg er borte lengre enn ei uke, så liker jeg å ha med to skift med nattøy.

Billie sett – dette er en helt fantastisk pysj, som jeg faktisk bruker hele året. Shortsen har en veldig god og komfortabel passform, t-skjorta er rett og klassisk. Jeg føler meg både komfortabel og fin i den. Shortsen kan oppleves litt trang de første gangene du tar den på, men den utvider seg veldig fort! Jeg lover 🙂

Andrea t-skjorte/ kjole – er vid, god og passe lang. Flott å ha på, særlig på de dagene kroppen har fått litt for mye sol. Lett å ta med seg siden den tar såpass lite plass i bagasjen. Fint alternativ for de som foretrekker nattkjole fremfor shorts og t-skjorte.

Er du bekymret for at det kan for kaldt på hotellrommet om natten? Da er Ragnhild longs og trøye noe for deg. Dette er Lillebas klassiker og bestselger til dame. Deilig longs og trøye med lange ermer. Skal du amme i ferien? Denne trøyen har knapper i brystet!

Det jeg personlig alltid bare må ha med er Kaspara longs. Super på rommet – enda bedre når du skal spise frokost på hotellet. Liker du bedre vide bukser? Da er Luna et flott alternativ. Du kan finne alle plagene fra KVARDAG-kolleksjonen her

Nå er det på tide å pakke håndbagasjen. Her er det to Lilleba-plagg jeg peier å ta med – særlig på lengre flyreiser.

Solveig sovemaske – myk og god, skjermer veldig godt mot lyset. Kan lett rulles sammen slik den tar liten plass. Husk den, du vil takke meg senere 😉 Finn den her.

Kaspara longs – ja, nå forstår du sikkert at jeg har en liten “Kaspara-besettelse”. Jeg har dem i forskjellige farger, og det er bare å hoppe i dem når jeg kommer hjem fra jobben. Men hvorfor ta dem med på flyturen? Oppe i lufta kan beina kjennes tunge og hovne. Da smetter jeg inn i Kaspara, og alt kjennes bra ut igjen.

Jeg håper at Lilleba-tipsene mine kan være til nytte for deg! Er du usikker på størrelsene? Jeg er 164 cm høy, har litt over 90 cm i hofter og er smal i overkroppen. S er størrelsen min i Lilleba, selv om jeg gjerne bruker M i andre merker. Av og til opplever jeg at shorts og longs føles litt trange etter vask – men de tilpasser seg fint, så no worries!

God sommer!

Hilsen,
Aleksandra