Ja til myke hverdager

Hvorfor skal de mest komfortable klærne være forbeholdt helger og ferie?
Vi slår et slag for mykere mangfold både på jobben, i butikken, på skolen og i barnehagehverdagen.

Velvære gir flere smil, sier vi i Lilleba. Og det å føle seg vel er like viktig for både små og store. Ingen liker vel ting som stikker eller strammer?

KVARDAG fra Lilleba

Lilleba har lenge hatt fokus på koseklær og nattøy, men de siste årene har vi også videreutviklet konseptet vårt til å gjelde hverdagsklær. KVARDAG består av myke plagg som passer inn i mange slags hverdager.

 
Foto: @solvimarie og @kristinwallem

Hvilepuls på jobben

Komfortable klær trenger ikke være verken lite flatterende eller uformelige. KVARDAG-plaggene våre kan kles opp eller ned, og skifter uttrykk sammen med valg av for eksempel jakke, smykker, skjerf, sneakers eller pumps. Vi sier ikke at klærne våre gjør lange dager, hastemøter og tøffe forhandlinger mindre krevende…men kanskje litt mer komfortable?

Ikke bare inneklær

Hjemmeklær, sofasettet, inneklær, søndagsbuksa… Mange av oss har plagg vi ikke klarer å kvitte oss med, men som vi helst ikke bruker foran folk. Og det er det ingenting i veien med! KVARDAG-plaggene kan være et fint alternativ når du likevel må ta en storhandel i høstmørket, løpe til et foreldremøte som nesten gikk i glemmeboken, hente på trening, stille på dugnad etter jobben på en fredag – og alt det andre som hører til dagene uten ø 🙂


Foto: @voldens

PS! Tar du utfordringen?

Vi ønsker å se hvordan du styler et eller flere KVARDAG-plagg til fest. Send bilde(r) til aleksandra@lilleba.no eller tag @lillebaogherremann og #lillebakvardag på Instagram for å vise oss ditt forslag. Bruker vi bildet ditt, får du en liten påskjønnelse fra oss.

Førstemann!

De fleste barn har aktive hverdager, og hva er vel bedre enn plagg som kler nettopp det? KVARDAG gir rom til å leke og utforske, hoppe, løpe og danse. Og ikke minst: Rom til å vokse! Klærne er behagelige under yttertøyet, klør ikke, og kommer i modeller og farger som gjør dem enkle å bruke i hverdagen.


Foto: @minirein.no

Som alle våre plagg er KVARDAG-plaggene selvfølgelig PH-nøytrale, 100 prosent plastfrie, og uten formaldehyd (som kan være allergi- og kreftfremkallende). De er av samme gode kvalitet som resten av utvalget vårt, laget av 60 prosent viskose fra bambus og 40 prosent bomull.

[porto_products view=”grid” ids=”50099, 49891, 49873, 49757″]