Gi en gave som betyr noe

I stedet for å lete etter ”gaven til den som har alt”– hva med å finne en gave som virkelig vil bli satt pris på? Her har vi samlet gavetips til en rekke anledninger.

Norsk design, økologisk bambus, slow fashion og minst mulig avfall: Lilleba har gavene du kan gi med god samvittighet.

Her har vi samlet noen forslag til gaver i forskjellige prisklasser. Ta gjerne også en titt her på nettsiden vår, besøk konseptbutikken, eller finn den forhandleren som er nærmest deg.

Barselgave
Ammeinnleggene våre er superpopulære – mest sannsynlig for at de er supermyke, og akkurat det du trenger som nybakt mor og matstasjon. Vi har selvfølgelig også en rekke myke plagg til den nyfødte. Luer og smekker er en favoritt hos mange, mange setter også pris på Tuva-pysj. Eller hva med noen gylne strømper til gullungen?

1-årsdagen
Klærne våre er gode å bevege seg i, noe som definitivt passer en aktiv ettåring. Mikkel selebukse og Mika romper kommer i nydelige farger, og en YOGA bukse stopper på ingen måte han eller hun som nå skal opp, opp, opp og fram. Når kvelden kommer må dessuten pysjen på. Har du sett denne fine i det nye mønsteret ’Harmoni’? Like fint til gutt som til jente, og mange søte dyr og se på under kveldsstellet.

Vertinnegave
Etter en hyggelig kveld er det herlig å krype under dynen, og søvnen kan om mulig bli enda bedre med en av de lekre, komfortable sovemaskene våre. Ikke den mest typiske vertinnegaven kanskje? Men, den kan imidlertid nytes mye lengre enn en blomsterbukett. Vil du forresten ha med noe som dufter? Da kan vi anbefale ’På Stell’ sitronsåpe – en effektiv flekkfjernersåpe som også er miljøvennlig.

Farsdag
Fedre får visstnok aldri nok boksere, men vi tipper at de aldri har prøvd en mykere variant enn vår Halgeir nattboxer (NB! Finnes i flere mønster). Eller hva med å overraske han far med ny shorts med håndtegnet mønster?

Morsdag
Myke strømper i bambusfrotté kan falle i god jord hos enhver mor, mener vi. Til en mamma som er glad i vakre blomster har vi plagg med nydelig Botanikk-print, som for eksempel Ragnhild trøye. Og du? Kjenner du en mor som ennå ikke vet at hun elsker onepiece, kan du overraske henne med denne blomstrende herligheten!

Til brudeparet
Skal du gi en flott gave som varer lenge, anbefaler vi et av våre fantastisk myke sengetøy. Like herlig og søvndyssende sommer som vinter! Dobbeldyne? Ingen problem, det er har vi også.

Bryllupsdag
Noe helt annet enn matchende grilldress, er et matchende, mykt sett fra oss i Lilleba… Som for eksempel bukser/longs i mønsteret ’Etikette’ til både han og henne. Her kan du se alle våre matchende favoritter.
Er du gift med en som liker litte grann luksus? Da tror vi hun vil like COCO morgenkåpe (PSST! Også et fint tips å sende til din utkårede, hvis du er hun som liker litte grann luksus! 😉 )

Jubileum
Plaggene fra Lilleba har ingen aldersgrense, og kler alle typer mennesker. Så om du skal i 30- eller 75-årsdag, gullbryllup eller eksamensfest, tør vi påstå at du kan finne noe som passer hos oss. En av våre bestselgere er settet vårt ’Gjertrud’ som finnes i mange forskjellige mønster, som for eksempel det litt romantiske ’Hekleroser’, eller det mer lekne ’Botanikk’.

Vi håper du med dette fikk noen gode tips til din neste gave (eller alternativt ønskeliste!). Og du? En av grunnene til at plaggene fra Lilleba er ekstra behagelige, er at jaquardstrikken vår er to stofflag som er sydd sammen med punktnål. Resultatet er et tempererende luftlag og myke favorittplagg. Pur hverdagsglede, kaller vi det.