La drømmen om en god natts søvn bli til virkelighet – for store og små

Det er lite som slår følelsen av å legge seg i sin egen seng etter en lang og travel dag. Det vil si, det eneste som faktisk slår det, er følelsen av å legge seg i deilig, supermykt natt- og sengetøy.

“Verdens mykeste pysj”, sier barn som har sovet i nattøy fra Lilleba. For det er nettopp det klærne innerst mot huden skal være. De aller mykeste. Tøy som klør, eller lapper som stikker, svekker søvnkvaliteten. Nattøyet fra Lilleba er laget av en bløt tråd i ren bambusviskose og bomull, med få sømmer og ingen stikkende etiketter.

Lilleba har supermykt nattøy til hele familien.

Mye tid i sengen

Visste du at nesten en tredel av livet tilbringes i sengen? Da sier det seg selv at vi må unne kroppene våre kvalitet når vi skal sove. Vi skal ha det komfortabelt. Mykt. Babyhuden er noe av det deiligste som fins. Kun det beste er godt nok for den lille. Siden babyen ikke selv kan gi beskjed om ubehag, er det viktig at det vi kler den myke huden i, er av topp kvalitet.

Produktene til Lilleba og Herremann er testet for helse- og miljøskadelige kjemikalier. Les om det her.

Babyhuden fortjener å omsluttes av de aller mykeste plaggene. Se alle babyplagg her.

Skånsomt mot huden

Hva betyr det egentlig at klærne og sengetøyet fra Lilleba er laget av bomull og bambusviskose? Kombinert med bomull lager bambusvikose den deilige, myke kvaliteten på klærne. Materialet er også ventilerende og luktnøytralt, og i tillegg er klærne uten elastan. Elastan fremstilles kjemisk, og er derfor ikke egnet for ømfintlig hud.

I stedet for å bruke elastan, brukes bomull for å forsterke plaggene. Det gjør stoffet mer slitesterkt, og det blir ikke så lett hull i plaggene. Dette gjør også at bambusen forblir antibakteriell og pustende.

Det at stoffet har en antibakteriell effekt betyr at plaggene føles behagelige for dem som har eksem, og at levetiden er mye lenger enn et bomullsprodukt. Derfor passer både klærne og sengetøyet fra Lilleba og Herremann ekstra godt for små og store med atopisk eksem og sensitiv hud.

Hva betyr komfort for søvnen?

For å få en god natts søvn, må kroppen ha det komfortabelt. Det betyr også at temperaturen på soverommet må være behagelig. Når det går mot vinter og kalde netter lukker mange av oss vinduene, og kroppene trenger litt lenger tid på å finne varmen under dyna.

Lilleba har dunmykt sengetøy til hele familien. Se alt sengetøy her.

I nattøy fra Lilleba og Herremann ikke bare ser man fin ut, plaggene hjelper også å holde en komfortabel temperatur gjennom natten. Plaggene har to lag med stoff sydd sammen, noe som gir et tempererende luftlag.

Unikt sengetøy

Å forstå hvor deilig det er å ligge i sengetøy av høy kvalitet, skjønner man ikke før man har prøvd det. Det er som med mye annet, at man får det man betaler for.

Sengetøyet fra Lilleba og Herremann er unikt, og det mykeste på markedet. Det er som plaggene laget av bambus og bomull, og er strikket i stedet for vevd. Det vil si at det uten å gi deg klamhetsfølelse omslutter deg – en effekt man ikke kan oppnå med vanlig sengetøy.

Amadeus dynetrekk i mønster “Fugledans” er en av mange nyheter med samme mønster.
Mønsteret “Stjerneskinn” får du på dynetrekk i forskjellige størrelser og modeller.

 

Men det er selvsagt noen ulemper ved å sove i verdens mykeste stoff. Du kan få lyst til å slumre et par ekstra ganger før du drar deg ut av senga, og de små kan slå seg vrange fordi de vil ha på pysj i barnehagen. Det viktigste av alt er likevel at hele familien vil nyte en god natts søvn. Sov søtt!