Myke gavetips til hele familien – året rundt

Hva skal du gi i babyshowergave, barselgave, dåpsgave, til bursdagsbarnet, til eldre bursdagsbarn eller til brudeparet? Lilleba har de supermyke og deilige svarene.
Det finnes et utall av gaver som kan passe å gi, men noen er ekstra stas å få. Ofte gjelder det ting man ikke tar seg råd til selv, eller merker og produkter man ikke kjenner til – men likevel vil ha god nytte av.

Her er eksempler på flotte gavetips:

Gavetips i babyshower

Har foreldrene valgt å ikke vite kjønnet til babyen i magen eller vil unngå typiske gutte- og jentemønstre, kan klær i unisex-mønstre passe ekstra godt. Et mykt teppe kan også være supert å pakke med seg til å svøpe den nyfødte i. En deilig nattkjole og morgenkåpe vil være utrolig fint å ha med i fødebagen eller hjemme i barselpermisjonen.

Barselgaver

En praktisk og myk Tuva-pysj vil bli babyens store favoritt. Den har brettekanter som gjør at plagget kan brukes lenger. Mange av mønstrene finnes også i klær til foreldrene, slik at hele familien kan matche! Til og med gulpekluten og ammeinnleggene kan være i samme mønster om man vil.

Dåpsgaver/gave til navnefest

Sengetøy både til vugge, sprinkelseng og stor seng kan være flotte gaver i forbindelse med dåp eller navnefest. Det kan naturligvis myke pyjamaser også være, eller sett med body og bukse, eller en lett sommerdrakt. Man får jo tross alt mer nytte av slik hverdagsluksus enn en sølvkopp …

Burdagsgaver

Hva med å gjøre det til en tradisjon å gi en pysj i nyeste mønster i gave på bursdagen hvert år? Det er lite som slår følelsen av å krype til køys etter en vellykket bursdagsfeiring i deilig, ny pysj. Og kanskje også i splitter nytt sengetøy. Både store og små vil elske slike gaver.

Bursdagsgaver til ungdommer og voksne

De fleste av oss trenger natttøy og sengetøy. Og det er alltid hyggelig å gi gaver du vet vil bli brukt. Du kan også gi såkalt lounge-wear, altså koseklær man kan vandre rundt i på fridager, eller når man bare vil slappe av etter å ha tatt av seg finklærne. Lilleba har også klær ment for bruk utenfor hjemmet, som hettegensere, t-skjorter og kjoler.

Bryllupsgaver

I gamledager fikk brudeparet ting de trengte til sitt nye hjem. For da bodde de ofte ikke sammen før bryllupet. Nå har de fleste som gifter seg allerede det meste de trenger, og mange ønsker seg derfor pyntegjenstander og servise. Men kanskje skal vi gå litt tilbake til utgangspunktet? For nygifte i dag vil nok også sette stor pris på sengetøy til dobbeldynen (eller matchende sett til hver sin dyne) og matchende pysj. Særlig i en kvalitet som koster litt ekstra. Og sengetøy brukes mye. Det samme kan ikke alltid sies om krystallvasen innerst i skapet.