De aller mykeste julegavene

De som synes myke pakker er kjedelige, har ikke fått en julegave fra Lilleba. Vi har supermyke pysjer og sengetøy som gir varme og velvære – selv på de mørkeste vinterdagene. Se hva du kan gi til de du er glad i!

Julen er en tid for lange, late morgener og avslappende kvelder. I ferien har du gjerne ekstra god tid til frokost, eller til å sitte i godstolen med barna på fanget og lese, eller se en julefilm sammen. Lange, mørke kvelder gir deg lyst til å krype under et pledd på sofaen. Du har kanskje tent noen lys, fått fyr i peisen – og strømmer julesanger over anlegget. På deg har du koseklær. Behagelige klær uten strikker som strammer, eller sømmer som stikker. 

Fra øverste hold har vi fått beskjed om å holde oss mer hjemme. Da blir komforten ekstra viktig. Og hjemmekontorantrekket er for mange koseklær. Laget av ren bambusviskose og bomull, kjennes klærne fra Lilleba supermyke mot huden. De gir ro og velvære i en ellers til tider kaotisk verden, og dette er gode plagg som varer lenge. Lilleba har noe for alle aldre – fra nyfødte til besteforeldre. Alle kan bli glade for en myk Lilleba-pakke under juletreet. Her er noen gavetips:

Stina nattskjorte og Tuva pysj i mønster “Julestrikk”

Julepysj
Mange har som tradisjon at alle i familien har matchende pysj. Og det ser unektelig koselig ut på film og i sosiale medier. Hvorfor ikke komme i julestemning med julenattøy hele julemåneden?  Mønsteret «Julestrikk» finnes i flere varianter til både store og små, og for å gjøre det hele komplett – så kan voksne også legge seg i julesengetøy med samme mønster. Det er kanskje dumt å vente med dette helt til selve julaften, så hva med en adventsgave? Alternativt finnes det pysjer i vintermønstre til hele familien.

Tuva pysj i mønster “Vaffel” luft og “Vaffel” rosa

Til babyen
Babyer trenger noe mykt og godt å sove i. Tuva-pysjen vår er en kundefavoritt, og finnes i mange forskjellige mønstre. Nye nå er mønstrene «Harmoni», «Etikette», «Vaffel», «Matrjoska» og «Mose». Nattdrakten er romslig i størrelsen, og fin å vokse i. Den har ikke føtter, men nedbrettbare «sokker» i alle størrelser. I størrelsene 56-68 har også ermene overbrett (votter), som både kan holde de små babyhendene varme – og hjelpe slik at babyen ikke klorer seg selv. Tuva-pysjen får du i størrelse 56 til 104.

Det første året kan babyen også sove godt i JONAS sovepose. Soveposen er ikke tykk, den er i samme kvalitet som resten av tøyet vårt. På ermene har soveposen overbrettbare «votter». Soveposen kommer i størrelse 56-80, og helt nytt er mønsteret «Krone». 

Sovepose er en ypperlig gave til babyen – og foreldrene. Babyen kan sprelle fritt med beina inni den romslige posen, og foreldre kan få roligere skift hvis bleien må byttes om natten. Her er det bare til å kneppe opp ved beina, så slipper en å forstyrre barnet for mye.

Til barn

En pysj skal være myk og god å ha på seg, og god å bevege seg i. Til barn fra tre år og oppover har vi todelte nattdrakter i serien TIDE. Settet består av en romslig bukse og langermet trøye, og er like deilig å leke i som å sove i. Til jenter har vi serien SOL, som består av trøye og vid bukse – gode og store i modellen.

Sol sett i mønster “Mose” og Tide sett i mønster “Ultra”

Du skal ikke se bort fra at barnet kommer til å bo i disse klærne i julen, bortsett fra når finstasen må på i juleselskap. Begge modellene finnes i en rekke ulike mønstre. Noen går fra størrelse 98 til 158-164, andre stopper på 134-140.

Har du et barn som heller foretrekker kjole, har vi EMILIE nattkjole – som kommer i flere mønstre. EMILIE er A-formet, med lange ermer og knapper i halsåpningen. En annen kjolemodell er SISI, som har rynkekant i halsen og rundt armene.

Sisi kjole i mønster “Mose”

Til mor/dame
Når man har fri, er det deilig med lange morgener og mulighet til å gå rundt i koseklær og tøfler hele dagen. For ikke å snakke om lune kvelder med varme i peisen, julegløgg i koppen og en god bok eller tv-serie. Gjertrud er et behagelig sett som består av nattkjole og tights. Kjolen er vid, du kan brette opp ermene – og den har en lomme som får plass til mobilen. Gjertrud-settet er så fint at du ikke trenger å stresse om noen ringer på døra med en forsinket julehilsen. Da kan du trygt prate med gjesten – og fremdeles føle deg kledd. Det ryktes også at flere har vært på kjørerturer for å hente barn eller partner på førjulsaktiviteter i Gjertrud-drakten.

Gjertrud sett “Etikette” blå

Liker du en mer tettsittende drakt, kan du velge trøye og longs fra serien RAGNHILD. Trøyen er en slank modell med fire knapper på brystet, noe som gjør den ekstra praktisk for de som ammer.

Ragnhild trøye og longs i mønster “Vaffel” rosa

Til far/herre
Lilleba har ikke bare gaver til dame og barn. Vi heter jo Lilleba & Herremann, nettopp fordi vi også vil at menn skal få kjenne på den supermyke komforten i klærne våre. Kast dressbuksa og kule jeans når dagen er omme, ta på deg behagelige koseklær – og kjenn pur hverdagsglede. La ham få en behagelig t-skjorte av typen ANDERS eller Marius. Kombiner gjerne med en EMIL-bukse, og nyt fridager sammen med kjæresten eller familien. Visste du at vi også har en digg onepiece for menn ved navn BIRK?

Hubert trøye i fargen “Hvitt” og Emil bukse i mønster “Ultra”

Til alle!
Ikke alle sover i nattøy, men alle sover i sengetøy. Og det finnes ikke noe mykere å legge seg i enn Lilleba sengetøy. Dette er en gave som passer til alle, enten de er små eller store, bor alene eller deler seng med noen, eller liker enkel- eller dobbeldyne. Lilleba-sengetøyet holder også godt på varmen på kalde vinternetter.